EEGA Plus

Werken met je talenten

Traject naar werk

Werken met je talenten, dat is waar wij voor staan. We bieden training, opleiding en coaching voor jongeren die iets anders zoeken dan het reguliere onderwijs. Een vorm van speciaal beroepsonderwijs, met als doel een betaalde baan.

Het Traject naar werk kent 3 fases. Als eerste starten we met een kennismaking, intake en onderzoek. In de 2e fase volg je theoretische modules, trainingen, cursussen en stages. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. En tijdens de laatste fase ga jij op zoek naar dé baan die bij jou past. Wij begeleiden jou hierbij.
Zelfstandigheid staat centraal tijdens ons traject. Je moet na het traject bij EEGA Plus zelfredzaam kunnen zijn.

Meegazine

Het Meegazine neemt je mee in de wereld van EEGA Plus! De redactie van het Meegazine bestaat uit jongeren die een Traject naar werk bij EEGA Plus volgen. Ze schrijven over thema’s zoals talent, persoonlijke ontwikkeling, werk, stage en vrije tijd, waarbij ze kennis, tips en eigen ervaringen delen. Het is ontstaan als een project met een educatief doel waar de redactieleden de ruimte krijgen om artikelen te schrijven én aan hun persoonlijke doelen te werken.