EEGA Themadag: kennis, inspiratie, netwerken en actie

Jaarlijks event voor werkgevers, instanties, professionals en anderen

Jaarlijks organiseren we vanuit de EEGA Groep de EEGA Themadag. Dit doen we in nauwe samenwerking met deelnemers van EEGA Plus, werkgevers en andere betrokken partijen. Tijdens de Themadag zetten we bedrijven en initiatieven in de schijnwerpers die voorlopers zijn en het ánders aanpakken. Bedrijven en inspirators laten voorbeelden zien, verzorgen workshops en gaan in gesprek met elkaar en het publiek. Het event vindt veelal plaats in Deventer, op inspirerende locaties, met sprekers en partijen vanuit het hele land.

Samen kansen realiseren

De dag is vooral waardevol voor werkgevers, arbeidsdeskundigen, HR-professionals, beleidsmedewerkers, jobcoaches, loopbaancoaches en andere geïnteresseerden. Alleen samen realiseren we kansen voor en mét mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We hopen u te mogen begroeten tijdens een EEGA Themadag. Bovendien bieden we jaarlijks een afwisselend programma; kom vooral dus eens terug.

Van inclusief ondernemerschap tot innovatie en participatie

De thema’s variëren van inclusief ondernemen, innovatieve arbeidsmarktparticipatie tot kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het zijn thema’s die de EEGA Groep na aan het hart gaan. Het thema voor 2018 was ‘Werk verandert, kansen voor iedereen!’. Werkzaamheden anders inrichten, de kansen van virtual reality en robots, rol van statushouders, eigen bedrijf als baan, inclusief ondernemerschap, kansen voor onderwijs en arbeidsmarkt; enkele van de subthema’s uit 2018.

Vooruitblik 2019

Na een geslaagde EEGA Themadag in 2018 staat de nieuwe Themadag alweer in de agenda. Noteer alvast: donderdag 10 oktober 2019 in De Gasfabriek Deventer. Kennis, inspiratie en vooral de koppeling naar toepassing binnen de eigen praktijk zullen centraal staan. We verweven informatie, inspiratie, netwerken én actie en betrekken daarbij de doelgroep. Binnenkort volgt meer informatie via de website, met een mogelijkheid om in te schrijven voor de komende nieuwsbrief. Hou de website dus in de gaten:

Website EEGA Themadag

Themadag 2019 De Gasfabriek

Ook in 2019 vindt de EEGA Themadag plaats in De Gasfabriek Deventer. We zijn trots op de mooie en inspirerende locatie. Wist je dat we in 2018 een mooie samenwerking zijn aangegaan en onder andere de Pixelpanters gevestigd zijn op het terrein?

Samen met arbeidsmarkt en doelgroep

Asito, Aventus, UWV, KonnecteD, MKB Deventer, All inclusive at work, De Gasfabriek, DroomStatus; enkele partijen die een actieve bijdrage hebben geleverd aan de EEGA Themadag. Ook de deelnemers van EEGA Plus nemen actief deel, voor- en achter de schermen.

Terugblik eerdere edities

In samenwerking met de Pixelpanters hebben we eerdere edities van de EEGA Themadag in beeld gebracht. Zo vind je er een impressie van de Themadag van 2017, in de Schouwburg Deventer. Bekijk de video-impressies op het YouTube-kanaal van EEGA Plus.

Op de hoogte blijven?

Via de Facebookpagina van EEGA Plus delen we nu en dan updates over de EEGA Themadag. Volg ons daar om niets te hoeven missen. Hou ook de website in de gaten: www.eegathemadag.nl.